Curs de Bucătar și Cofetar – Serie Nouă – Septembrie 2024

Din septembrie începem un nou curs de bucătar seria 19 dar și de cofetar seria 9! Grupele sunt limitate la maxim 10 persoane. Toată materia primă necesară desfășurării temelor cursului sunt incluse! 
Cursul este acreditat de Ministerul Muncii din România.

Consideram important să punem bazele corecte în bucătărie, astfel insistam foarte mult pe noțiunile tehnice de bază ale gătitului folosind materia primă de cea mai bună calitate. Manual de curs, ținută de bucatar brodată inclusă: cămașă și șorț.

Pentru informații și înscrieri pe WhatsApp la nr 0729 356 954 Chef Georgeo Andrei. 

Curs dedicat și pasionaților! 

Vârsta minima 12 ani.

 
De ce ar trebui să faci un curs de cofetar? 
Daca îți dorești ca deserturile tale să fie memorabile. 

Dacă, uneori, mai faci greșeli în cofetărie dar nu știi cum să le explici. 

Dacă doresti să descoperi cele mai noi combinații și tehnici din cofetăria modernă. Dacă nu știi de ce untul și mascarponele se adaugă la temperaturi diferite în compoziție. Dacă macaronsii nu îți ies tot timpul perfect.

 
Din 16 septembrie Academy Cooking School dă startul unui nou curs de cofetar
  •  maxim 10 cursanți/serie 
  • module de curs și echipament
  • 13 module individuale – blaturi, creme, ciocolată, mousseuri, eclere, tarte, travel cake-uri, prăjituri clasice, glazuri, macarons, cookies și cheese cake 
  • explicarea posibilelor greșeli în cofetărie, tehnici de realizare, tehnici de vânzare ale produselor, furnizori, termene de valabilitate
  • rețete utilizate de marii chefi ai cofetăriei internaționale – Cedric Grolet, Karim Bourgie, Pierre Herme, Frank Haasnoot,  Philipe Conticcini, Hans Ovando, Vera Nikadrova
  • o dată pe săptămână – lunea, ora 18,00
  • diplomă acreditată ANC Romania, recunoscută în UE și UK.
Informații și înscrieri – Chef Georgeo Andrei : +40 729 356 954
Start înscrieri! 
Vă asteptăm cu drag.