Perioada de desfasurare: 29 Februarie – 6 Iunie 2020
Formator Ec.Ing. Chef Andrei Georgeo
Locul desfasurarii cursului: Timisoara str.Memorandului nr.1
Zilele desfasurarii cursului: in fiecare sambata incepand cu ora 10.00 pana la terminarea temei aferente zilei respective, adica 14.00 /15.00/16.00… sau vineri incepand cu ora 17.00.
Cost curs: 4.500 lei
*Include: Tinuta personalizata brodata fiecarui cursant, suport curs, materie prima necesara desfasurarii temelor cursului, ustensile si aparatura.
Informatii tehnice: Cursul de bucatar este acreditat de A.N.C., Autoritatea Nationala a Calificarilor din Romania, predarea cursului este in principal axata pe BAZELE CORECTE de pregatire si gatire a retetelor. Temele de predare ale cursului sunt impartite pe categorii: HCCP, Igiena si securitate la locul de munca, tehnici de taiere – cutitul bucatarului, legume, sosuri, oua, pui, paste, vita, fructe de mare, peste, rata, art plating tehnique, pregatire examen.
Toate temele se desfasoara cu materie prima astfel incat gatirea si gustarea retetelor sa fie accesibila fiecarui cursant.
Documente necesare inscrierii in copie: carte identitate, certificat de nastere, diploma de studii.
Document obligatoriu in original, participarii la curs: adeverinta medicala de la medicul de familie : Apt pentru curs de bucatar.
Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!
Mail: ingrsvti@gmail.com
Fb: academy cooking school
Tel 0729345954